Modern Standards Supergroup, Sílvia Pérez Cruz i Yessaï Karapetian, primers confirmats del Vijazz 2022

(FOTO: PARENTHESIS)
04/05/2022 - 20:00h

El festival tindrà lloc l’1, 2 i 3 de juliol a Vilafranca amb una fira de vins i caves del Penedès que es tornarà a celebrar amb normalitat

Després de dos anys marcats per la situació pandèmica, el Vijazz Vilafranca celebrarà l’edició 2022, la 16ena, amb plena normalitat. El cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juliol, el maridatge de vins i caves del Penedès amb el millor jazz internacional tornarà al seu format tradicional, amb una gran fira de vins a la rambla de Vilafranca i grans concerts gratuïts de jazz internacional a l’escenari de la plaça Jaume I.

El Vijazz Vilafranca, organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el patrocini de Banc Sabadell, ha fet un avançament de la programació amb els primers artistes confirmats: Modern Standards Supergroup (amb Bill Evans, Randy Brecker, Billy Cobham, Niels Lan Doky i Linley Marthe), Silvia Pérez Cruz & FARSA Circus Band i el pianista Yessaï Karapetian.

La pandèmia i les mesures sanitàries van provocar que tant el 2020 com el 2021, la Rambla Nostra Senyora no pogués acollir la tradicional fira de vins i caves. Enguany, el cellers més destacats del Penedès tornaran a aquest emplaçament per fer gaudir als visitants de la gran qualitat de vins i caves que s’elaboren al Penedès.

En l’habitual horari de tarda-vespre-nit, més de 30 bodegues d’altíssim nivell donaran a conèixer més de 300 referències dels seus millors vins DO Penedès, caves DO Cava i escumosos i vins elaborats al Penedès. Com sempre, el visitant podrà degustar els vins amb una copa Riedel que s’endurà com a record.  

Per altra banda, el Casal – Societat La Principal, també situat a la Rambla Nostra Senyora, es consolida com a la ubicació per portar a terme tots els tastos i maridatges dirigits. Unes experiències que permetran als assistents conèixer els vins i caves que s’elaboren al Penedès, acompanyats de tastos gastronòmics per a tots els gustos: des de formatges, fins a ibèrics, fruita o xocolata.

També et pot interessar

Comentaris