El Vendrell inaugura l’ampliació de l’illa de vianants

Acte d’inauguració de la millora al nucli històric del Vendrell. (Foto: Ramon Costa)
02/05/2022 - 14:29h

Divendres es va fer l’acte protocolari d’estrena de la millora de la zona de les Quatre Fonts

El passat divendres es va fer l’acte d’inauguració de l’obra de millora del carrer Quatre Fonts del Vendrell i que suposa l’ampliació de l’illa de vianants cap a aquest carrer.

L’acte va començar amb una repicada de campanes, el tall protocolari de la cinta inaugural a càrrec de l’alcalde, Kenneth Martínez, i una ballada de sardanes amb la colla Dansaires del Penedès.

Tot seguit, es va descobrir l’escultura “Els Tres Regnes”, que va ser feta per Apel·les Fenosa al seu taller de París, l’any 1950, i que representa els regnes Mineral, Vegetal i Animal a través de tres figures femenines amb les mans entrellaçades.

Després es van fer un parlaments davant de les autoritats i del nombrós públic assistent a càrrec de Kenneth Martínez, Josep Miquel Garcia, director del Museu Apel·les Fenosa; i  Àngel Cortadelles, director dels Serveis Territorials de Presidència de la Generalitat a Tarragona.

Una tronada va cloure l’acte per donar pas a un berenar popular amenitzat amb música interpretada en directe pel Trio Apocadixie Cotton Pickers.

També et pot interessar

Comentaris