Segura Viudas recupera quaranta anys després el seu emblemàtic ral·li

29/04/2022 - 10:00h

L’esdeveniment, que va tenir lloc per primera vegada el 1970, tenia com a objectiu promocionar el cava de Sant Sadurní

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, popularment conegut com el Ral·li Segura Viudas, torna a les carreteres de l’Alt Penedès el dissabte 7 de maig, quaranta anys després de celebrar la seva darrera edició, l’any 1983.

L’esdeveniment, que va tenir lloc per primera vegada el 1970, tenia com a objectiu promocionar el cava de Sant Sadurní. És per això que, des de l’inici, el campionat va comptar amb el suport de l’històric celler Segura Viudas, i es va posicionar com un dels esdeveniments més importants de l’esport nacional i internacional.

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, organitzat en aquesta ocasió a tall de revival per Automóviles Rikicars i Rabbit Rally, torna ara amb un de recorregut de 170 quilòmetres amb vuit trams de cronometratge. La millor puntuació serà per a l’equip participant que més s’ajusti a les mitjanes de velocitat que ha previst l’organització.

El ral·li començarà i finalitzarà el recorregut a les caves Segura Viudas. La ruta passarà pels llocs més rellevants de les anteriors edicions del ral·li, que aleshores tenien una longitud mitjana de 300 quilòmetres. S’espera una participació d’uns 35-40 equips, entre ells diverses figures de l’automobilisme com ara Fina Roman.

Campionat d’Espanya

El Ral·li Segura Viudas, que va començar com un esdeveniment professional de caràcter regional, va anar creixent fins a assolir una perspectiva internacional el 1973, quan va entrar al calendari del campionat d’Espanya gràcies al suport per part de l’empresa automobilística RACC.

També et pot interessar

Comentaris