Placa President Macià pel president de l’Agrícola de Llorenç del Penedès

Acte de lliurament del guardó (Foto: Agrícola de Llorenç del Penedès)
23/03/2022 - 21:00h

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va lliurar aquest dimarts el reconeixement a Xavier Coll

El president de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès, Xavier Coll, va recollir finalment la distinció Placa President Macià de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, aquest dimarts en un acte al mateix Palau de la Generalitat.

L’Agrícola de Llorenç del Penedès va ser distingida amb aquest guardó en la categoria de Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat que atorga el Govern de la Generalitat en reconeixement a l’esforç i exemple per mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat econòmica del nostre país.

Aquest reconeixement es correspon a l’edició 2020 i l’acte d’entrega es va celebtrar conjuntament amb els premiats en l’edició 2021.

La cerimònia, que es va celebrar amb restriccions d’aforament per la pandèmia, es va poder seguir en directe a través dels canals institucionals de la Generalitat.

El president i la junta rectora de l’entitat llorencenca han volgut destacar el valor d’aquest reconeixement que ha de servir com un incentiu per continuar l’activitat 100 anys més, “amb responsabilitat social, qualitat i rigorositat i, a la vegada, també ha d’esperonar-nos per innovar i adaptar la cooperativa per donar resposta a les necessitats futures”, s’ha apuntat des de la mateixa Agrícola de Llorenç del Penedès.

Recordem que l’Agrícola de Llorenç va celebrar durant l’any 2020 el seu centenari amb diversos actes, una renovació total de la imatge gràfica i les etiquetes dels seus productes i una nova web i botiga online, www.agricolallorenc.cat, com un nou canal de vendes dels productes de l’Agrícola: vins, caves i olis, arreu de Catalunya i de l’Estat. 

També et pot interessar

Comentaris