Santa Oliva acull el Fòrum Òmnium Baix Penedès

Jordi Armadans, politòleg, periodista i director de FundiPau.
23/03/2022 - 18:00h

Aquest dijous s’inaugurarà amb una conferència de Jordi Armadans, director de FundiPau

La delegació d’Òmnium Cultural del Baix Penedès inaugura aquest dijous el Fòrum Òmnium Baix Penedès, un cicle de xerrades-debats sobre temes rellevants a la nostra societat: educació, cultura, comunicació, etcètera.

Totes les xerrades tindran lloc al Monestir de Santa Maria de Santa Oliva. 

En aquesta primera edició, per actualitat i transcendència, es posa a debat la guerra, i en aquest sentit s’intentarà respondre a preguntes com: Per què s’ha fet? Per què es fa? És inevitable? Aquestes i altres qüestions es posaran sobre la taula.

Per debatre sobre aquest tema participarà en l’acte el politòleg, periodista i director de la FundiPau, Jordi Armadans. La primera xerrada prevista per aquest dijous s’iniciarà a les 19.30h.

Fòrum Òmnium Baix Penedès vol ser un cicle de xerrades-debats ampli, amb una periodicitat durant l’any, que posi de manifest diferents temàtiques de la societat i que cada sessió sigui organitzada en els diversos municipis de la comarca.

A través d’aquests debats es pretén compartir opinions, tant dels ponents com dels assistents, i fer una anàlisi dels temes exposats en cada debat.

També et pot interessar

Comentaris