Maridatges i música en viu: Família Torres anima la Setmana Santa

11/03/2022 - 12:46h

El celler del Penedès prepara experiències per gaudir del vi i la natura, amb propostes per a tots els gustos i totes les edats

Família Torres intensifica les seves experiències enoturístiques per Setmana Santa per oferir als visitants l’oportunitat de gaudir del vi, els paisatges i la gastronomia en un entorn idíl·lic. El celler obre les portes a tots els públics per explicar la seva història i compromís amb la viticultura regenerativa i la sostenibilitat i mostrar el meticulós procés d’elaboració del seu llegendari vi Mas La Plana.

Les visites al celler es complementen amb tastos de vins guiats per experts o propostes d’harmonies per endinsar-se en l’art del maridatge i assaborir productes locals i receptes tradicionals. Dues experiències, ja sigui el maridatge de vins amb formatges o el maridatge amb una selecció de tapes, que busquen les millors harmonies per afinitat o contrast en un joc de gustos, aromes i textures.

Família Torres també ofereix experiències exclusives per a aquells amants del vi que prefereixen visites privades i personalitzades. Són les Signature Wine Experiences, que inclouen la possibilitat de realitzar un tast directament de la bota amb un sommelier o un tast dels cinc vins de la col·lecció Antologia Miguel Torres, els més exclusius del celler: Milmanda, Mas La Plana, Reserva Real, Grans Muralles i Mas de la Rosa.

I per a què l’experiència sigui completa, el celler compta amb El Celleret, un selecte restaurant a peu de vinya distingit com a millor restaurant d’un celler als Premis Vinari 2021. Un espai on gaudir d’una cuina mediterrània posada al servei del vi i elaborada amb productes de temporada i quilòmetre cero, ja que compta amb un hort ecològic i un corral amb gallines i galls del Penedès. Als fogons, el xef Sergi Millet elabora amb mestria una carta variada amb propostes que s’enalteixen amb el vi. Els comensals tenen la possibilitat de degustar aquí l’àmplia gamma de vins –molts d’ells a copes– que Família Torres elabora al Penedès i altres zones vitivinícoles de Catalunya i Espanya, així com a Xile i Califòrnia.

Per Setmana Santa, amb l’arribada del bon temps, el restaurant reprèn els concerts a l’aire lliure i s’estén a l’exterior, ocupant la terrassa i el jardí perquè els comensals puguin gaudir de l’entorn natural i de les magnífiques vistes a la muntanya de Montserrat al so de la música. Així, a partir del 16 d’abril i durant tots els caps de setmana fins al mes d’octubre, la música en viu tornarà a ser la protagonista dels dinars i sopars a El Celleret.  

Família Torres està considerat un dels millors cellers del món per visitar, segons el rànquing World’s Best Vineyards que elabora el grup editorial William Reed per premiar les millors destinacions enoturístiques. A la llista 2021, el celler ocupa la posició 26 i és l’únic català –i el tercer espanyol– que figura al rànquing. Família Torres compta amb la certificació Biosphere des del 2017, que renova cada any i que avala la millora contínua del celler en tots els àmbits de la gestió sostenible, i des de l’any passat també té la certificació Safe Travels que promou el World Travel & Tourism Council.

És recomanable reservar les experiències enoturístiques amb antelació a través del web www.torres.es, del e-mail reservas@torres.es o del telèfon 938177331.

També et pot interessar

Comentaris