Bardinet Wines compra el celler de La Rioja Marqués del Puerto, a Fuenmayor

07/03/2022 - 10:00h

El grup vinícola, que ja elabora vins i caves sota les marques Lacrima Baccus y Mont Marçal, va incrementar un 38% la seva comercialització el 2021

Bardinet Wines és la nova denominació social que el grup Bardinet ha triat per concentrar les seves activitats al sector del vi a Espanya. Sota aquest paraigua agrupa l’activitat de dos cellers de vi i cava al Penedès: Lacrima Baccus i Mont Marçal, als quals s’ha unit els darrers dies el celler de la Rioja Marqués del Puerto.

Amb una venda una mica superior als 3 milions d’ampolles l’any 2021, Bardinet Wines va superar en un 38% la comercialització del 2020, i també la del 2019. La nova empresa té 32 col·laboradors i està dirigida per Xavier Freixedas Pausas.

Després d’un any que des de l’empresa han catalogat de “muntanya russa”, Bardinet manté posades les seves esperances en què la recuperació prevista per aquest 2022 no es trenqui per algunes problemàtiques que afecten el sector, com l’escassetat de materials, la inflació o el tancament de l’accés a alguns mercats.

També et pot interessar

Comentaris