Canvis en el recorregut de la cavalcada i la rebuda als Reis d’Orient a Vilafranca

30/12/2021 - 09:00h

La Cavalcada de Reis de Vilafranca del proper dimecres 5 de gener modificarà el seu recorregut per tal d’evitar espais limitats on hi pugui haver aglomeracions de públic. Com ja es tradicional, el seguici sortirà a les 18h de l’Auditori Municipal, si bé enguany farà el seu recorregut per avingudes i carrers amples, on el públic pugui seguir la cavalcada mantenint certa distància amb la resta. Així, transcorrerà per l’av. Catalunya i els carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran i Noi Moliner.

PUBLICITAT

A partir d’aquí variarà el seu recorregut i travessarà l’av. Tarragona i seguirà pels carrers Tossa de Mar, Mestre Josep Recasens i Germanor. Seguirà de nou per l’av. Tarragona i la rambla Nostra Senyora. El seguici no girarà pel carrer Sant Joan i cap a la plaça de la Vila, ja que, amb motiu de la situació sanitària, s’ha suspès la rebuda a l’Ajuntament i la sortida al balcó dels Reis per adreçar-se al públic assistent a la plaça. El recorregut continuarà per la rambla de Nostra Senyora i l’av. Barcelona i finalitzarà al Pont del Carril.

L’acte de lliurament de les claus de la Vila als Reis i els discursos de l’alcalde Pere Regull i dels tres Reis d’Orient es podran seguir el mateix dia a partir de les 20.30h per Penedès TV.

També et pot interessar

Comentaris