L’advocat Joan Melero Esteve és el nou director de la Fundació Pinnae

D’esquerra a dreta, Antoni Gistau, Martí Solé i Joan Melero | PINNAE
28/12/2021 - 12:00h

El Patronat de la Fundació Pinnae ha nomenat nou director de la Fundació l’advocat Joan Melero Esteve, que presenta un currículum totalment adequat per dirigir la Fundació. D’aquesta manera agafa el relleu d’Antoni Gistau que s’ha jubilat al desembre en finalitzar l’exercici 2021.

PUBLICITAT

La Fundació Pinnae continua sent un agent transformador del territori, sempre en favor dels col·lectius que presenten més necessitats. Està present al territori mitjançant la Convocatòria d’Impuls Social pel Territori amb impacte a tota la Vegueria, també amb l’oferta d’equipaments sociosanitaris per a la gent gran, compostos per la Residència Inglada Via, els Allotjaments Tutelats del carrer Sant Bernat i el nou Centre de dia del Tívoli que fan que la Fundació sigui pionera en aquest àmbit al Penedès, i el Festival Solidari MusicVeu, el més important del país per la durada, per les ubicacions diferenciades a tot el territori, per l’actuació prevista d’onze grups i per l’acció social de la recaptació, enguany destinada a favor de les persones afectades per Alzheimer. Tanmateix, a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer s’acullen exposicions temporals tot l’any.

12 casals d’avis actius

La Fundació també manté actius 12 casals d’avis, amb convenis amb diferents ajuntaments, i dona suport a Vilapensa, a la campanya de Vilafrancs, a la campanya “Cap nen sense joguina” de la Creu Roja, a les Aules de la Gent Gran i al Tercer Sector afectat per la Covid-19, entre d’altres.

El Patronat de la Fundació Pinnae està presidit per Martí Solé Bordes i els vocals són Joan Raventós Pujadó, Jordi Solé Tuyà, Toni Rossell Trens, Maria Batet Rovirosa, Joan Nicolàs Magriñà, Joan Manel Montfort Guasch, Albert Colomer Espinet i Àngela Matas Ràfols.

La Fundació Pinnae continua essent un factor generador d’oportunitats per atendre les necessitats de la societat actual, tot contribuint al progrés, a la dinamització socioeconòmica i a la cultura solidària, i mostra un fort compromís amb les persones i el territori.

També et pot interessar

Comentaris