El Turó i Pinnae engeguen la iniciativa ‘Un Quadre per a la Salut Mental’ per la Marató de TV3

15/12/2021 - 19:00h

“Un Quadre per a la Salut Mental” es tracta del sorteig del quadre El llac de Nyon (Suïssa), pintura cedida per l’artista vilafranquí Pere Lluís Via que estarà exposat dins l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer. Es podran fer donatius fins el 29 de desembre. Per cada donatiu de 5€ es donarà una butlleta pel sorteig. El dia 30 de desembre es sortejarà el quadre entre totes les persones que hagin fet un donatiu i es farà l’ingrés del total recaptat a La Marató TV3. Gràcies a la generositat de l’artista, el projecte social de El Turó Salut Mental i la cessió de l’espai i organització de la Fundació Pinnae, la combinació de cultura, desenvolupament territorial i impacte social, proporciona la sinèrgia perfecta per dur a terme aquesta acció en benefici d’una causa solidària tan important i que afecta a tot el teixit social actual com és la salut mental. Els seus beneficis es destinaran a la investigació en salut mental, en concret a estudiar l’impacte de programes comunitaris sobre els processos de recuperació i programes terapèutics que contemplin aquesta visió biopsicosocial.

El Turó. Salut mental és una associació de familiars i amics sense ànim de lucre i declarada d’Utilitat Pública que va ser creada el 1995, a l’Alt Penedès, amb la finalitat de millorar les condicions i qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, en especial vetllant pels seus drets i afavorint el seu desenvolupament personal, autonomia i inclusió educativa, social, laboral i comunitària i oferint diferents serveis d’atenció, assessorament i suport a les famílies, així com fer prevenció i promoció de la salut mental.


La Fundació Pinnae és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a fundació de caràcter especial l’any 2013 que té per finalitat atendre les necessitats de la societat: impulsant i promovent accions sempre amb un clar impacte social que generin oportunitats, afavoreixin la cohesió social i promoguin la dinamització econòmica i cultural de la Vegueria Penedès.

També et pot interessar

Comentaris