La DO Cava es converteix en l’escenari de la gran final de MasterChef Celebrity 6

Avatar
25/11/2021 - 20:00h

El programa s’emetrà el pròxim dilluns a les 22.10 h i comptarà amb la participació de representants dels cellers de la denominació

La D.O. Cava ha estat escollida per a la gran final de la sisena edició de MasterChef Celebrity, el talent show culinari més important d’Espanya, en el qual un grup de famosos demostra la seva pericia davant un impecable jurat, preparant les seves millors creacions per als comensals més exigents, en aquest cas representants de cellers de la D.O. Cava.

Aquest darrer episodi es va gravar a finals del passat mes de juliol entre vinyes de la Capital del Cava, Sant Sadurní d’Anoia. El talent show de cuina més dur del món s’ha convertit en tot un fenomen televisiu. El seu èxit d’audiència ha congregat, en la darrera edició de MasterChef Celebrity, a més de 3 milions d’espectadors davant del televisor, la qual cosa va suposar un rècord amb un 25,1% de quota de pantalla.

El paisatge del Cava ha estat l’idíl·lic escenari per a vestir la prova d’exteriors de la final entre fogons de la present edició del programa de La1, produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia. L’episodi final s’emetrà el pròxim dilluns a les 22.10 h. 


L’última prova d’exteriors, situada a la D.O. Cava, ha comptat amb la presència de Joan i Josep Roca, del Celler de Can Roca, que han ideat un menú harmonitzat amb Cava perfecte per a l’ocasió. Els finalistes hauran de mostrar tot el seu talent en aquest capítol final amb el segell del restaurant gironí i les bombolles del Cava, un maridatge únic.

El president de la D.O. Cava, Javier Pagés, ha destacat l’important esforç de promoció realitzat per “portar el Cava a casa de milions d’espectadors, apostant per l’alta gastronomia de programes d’elevat abast i tan populars com MasterChef”. Afegeix que “es treballa de forma tenaç per a reforçar el prestigi de la única denominació d’origen especialitzada espanyola en vins escumosos amb segell de qualitat elaborats pel mètode tradicional de criança en ampolla”.

Javier Pagés també remarca l’excepcional versatilitat gastronòmica del Cava, i l’expressa voluntat de “maridar les millors creacions amb alguns dels Caves més extraordinaris i anar de la mà de les millors cuines del món”.

Terelu Campos, Victoria Abril, David Bustamante, Verónica Forqué, Tamara, Belén López, Iván Sánchez, Arkano, Vanesa Romero, Yotuel Romero, Carmina Barrios, Belén López, Miki Nadal, Samantha Hudson, Eduardo Navarrete i Juanma Castaño han estat les 16 celebritats que han participat en una edició que ha tornat a comptar amb l’ impecable jurat format per Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera.

Els finalistes han pogut conèixer de prop el cor del Cava, així com la tradició culinària i l’extraordinària versatilitat gastronòmica de l’escumós de qualitat més exportat del món.

També et pot interessar

Comentaris