L’alcalde demana al president Aragonès més inversió per al Vendrell i comarca

Kenneth Martínez i Pere Aragonès, aquest dijous a l’Ajuntament del Vendrell (Foto: Ajuntament)
10/09/2021 - 13:13h

En la trobada d’aquest dijous al vespre, Kenneth Martínez també va reclamar al president de la Generalitat una millora en els serveis públics

Ahir a la tarda, després de la recepció a l’Ajuntament del Vendrell prèvia a l’acte del lliurament de la Medalla d’Or de la Generalitat Catalunya que va tenir lloc a la plaça J.S.Bach del nucli marítim de Sant Salvador, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, es va reunir amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per tractar diversos temes d’interès per la capital del Baix Penedès i la resta de la comarca.

Segons ha informat aquest divendres el consistori vendrellenc, d’entrada Kenneth Martínez va demanar al president Aragonès més inversió a la comarca del Baix Penedès, que s’hauria d’incloure als pressupostos de la Generalitat 2022 i sobretot en el sector industrial per lluitar contra l’atur.

També va reclamar ampliar la dotació en personal i equipaments el conjunt de serveis públics (Hospital i Centres d’Atenció Primària, Mossos d’Esquadra, Bombers, educació, etc) per adequar-la al nombre d’habitants de la comarca i al creixement demogràfic.

Millorar el servei de transport públic per augmentar la comunicació de la comarca i el Vendrell va ser, a més, una altra de les demandes de l’alcalde vendrellenc al president de la Generalitat.

Des del consistori vendrellenc es remarca, finalment, que l’alcalde del Vendrell va aprofitar l’oportunitat “per evidenciar que el Vendrell i el conjunt de la comarca són al centre geogràfic i demogràfic del país i que això cal tenir-ho en consideració”.

També et pot interessar

Comentaris