El pare del nen de 2 anys assassinat a Barcelona viu al Vendrell

25/08/2021 - 18:42h

Els Mossos d’Esquadra difonen el nom i imatge de l’home a qui es busca pel cas ocorregut aquest dimarts a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han difós aquest dimecres el nom i la fotografia del pare del nen de 2 anys mort en una habitació d’un hotel de Barcelona aquest dimarts i que ha trasbalsat el país.

El cos policial ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar el presumpte parricida, que va fugir de l’Hotel Concòrdia, a la zona de l’avinguda Paral·lel de la capital catalana, aquest mateix dimarts a la nit després del succés.

Es dona el cas que el suposat autor de la mort del petit residiria al Vendrell, on es va traslladar a viure després de separar-se de l’exdona i mare de la víctima. És per això que en la investigació s’hi han afegit efectius dels Mossos d’Esquadra a la demarcació de Tarragona i que també ha estat alertada la Policia Local del Vendrell.

Característiques

Els Mossos d’Esquadra expliquen que l’home té 44 anys, fa 178 centímetres d’alçada, porta el cabell rapat, barba retallada, pell morena, és de complexió atlètica i té els ulls marrons.

Segons els agents, és “una persona relacionada amb la mort del seu fill menor d’edat al districte de Sants-Montjuic”.

Els Mossos han demanat que qualsevol persona que pugui tenir informació que permeti identificar i detenir l’home truqui al número telefònic d’emergències 112.

Els Mossos han informat que l’home que busquen es diu Martín Ezequiel Álvarez Giaccio.

El Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han condemnat l’homicidi del nen, que la investigació apunta que es tractaria d’un cas de violència vicària; és a dir, una agressió greu per fer el màxim mal possible a una tercera persona en el sentit que aquesta no pateix cap dany físic, però sí que li infringeix un dolor psicològic de per vida.

El jutge que investiga el cas, que ha decretat el secret de sumari, ha autoritzat els Mossos d’Esquadra a difondre la identitat de l’home que es busca perquè ja s’ha superat el mínim d’hores que marca la llei per preservar-ne cap detall.

També et pot interessar

Comentaris