Dol a Calafell per la sobtada mort de Josep Mèlich

25/07/2021 - 14:45h

L’escriptor i director teatral ànima del grup La K-Mama era també des de fa anys col·laborador del 3d8

Aquest dissabte a la nit ha mort sobtadament, als 75 anys, el conegut escriptor i director teatral calafellenc Josep Mèlich i Garcia. El traspàs ha ocorregut mentre estava de viatge, concretament a Olmedo (Valladolid), per assistir a un festival de teatre clàssic, la seva autèntica passió.

Nascut a l’Argentera (Baix Camp) el 1946, residia a Calafell des de feia més de 50 anys. Era director del grup teatral La K-Mama, fundat a Calafell l’any 1992 i pel qual Mèlich va rebre diversos premis teatrals, tant col·lectius com personals.

Autor de diverses obres i peces teatrals, fa poc havia publicat la seva primera novel·la, “La croada dels vençuts”, escrita durant el confinament per la pandèmia.

L’Ajuntament de Calafell ha fet pública la notícia i lamenta oficialment la pèrdua i, alhora que expressa la seva condolència als familiars i amics de Josep Mèlich.

Així mateix, val a dir que Josep Mèlich era també col·laborador habitual del 3d8 des de fa anys, com a autor d’un dels pilars de la pàgina 2 del setmanari.

Tota la gent que fa possible el 3d8 s’afegeix al condol per la sobtada mort de Mèlich.

També et pot interessar

Comentaris