L’Ajuntament demana el toc de queda nocturn per a Sant Martí Sarroca

Avatar
15/07/2021 - 12:45h

En el llistat inicial de la Generalitat, el municipi no hi ha estat inclòs

La Generalitat ha proposat el confinament nocturn entre la 1:00 i les 6:00 del matí a tots els municipis de més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada igual o superior a 400 casos de Covid per cada 100.000 habitants. 


El nostre municipi no hi és inclòs, però atès que aquest cap de setmana és la Festa Major, que tenim un alt nombre de casos positius i/o confinats (especialment de joves) i que municipis propers sí tindran toc de queda i es podria crear un efecte crida per passar les nits al nostre municipi, l’Equip de Govern ha sol·licitat formalment al Delegat del Govern de la Generalitat el toc de queda per a Sant Martí Sarroca. Ara cal que la Generalitat decideixi tramitar la petició i que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ho validi. 

La Comissió de Festes ha fet un gran esforç aquests darrers dies per modificar els actes nocturns de la Festa Major perquè s’acabin abans de les 00:30 hores. El que no podem permetre és que després hi hagi grups nombrosos pel carrer tota la nit.  

També et pot interessar

Comentaris