Ton Mata es queda com a únic president de la marca Corpinnat

Representants dels cellers integrants de la marca col·lectiva Corpinnat. FOTO: CORPINNAT
Avatar
30/06/2021 - 13:21h

Mata compartia fins ara la presidència amb Xavier Gramona, que cedeix la seva represantació a la junta al seu fill Leonard Gramona

Xavier Gramona deixa la presidència de l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat (AVEC) després de quatre anys al capdavant com a primer president de CORPINNAT. Xavier Gramona i Ton Mata compartien la presidència des de l’any de creació de la marca, el 2017. Gramona se’n va satisfet d’haver contribuït “amb esforç i sacrifici de totes les empreses fundadores”, a fer realitat aquest projecte.

“No tinc cap mena de dubte que Corpinnat és una idea molt potent i amb molt de futur”, afirma l’expresident, que ha emplaçat la nova junta directiva a continuar treballant per consolidar els dos pilars sobre els quals se sustenta la marca: territori i qualitat.


Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president de Corpinnat per als propers quatre anys després d’encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat a les primeres eleccions de AVEC. Xavier Nadal, director general de Nadal, fa tàndem en la candidatura amb Ton Mata i s’incorpora com a nou vicepresident.

Xavier Gramona també ha cedit la seva cadira de la junta directiva i de l’assemblea general al seu fill Leonard Gramona qui, en aquesta nova etapa, assumirà la representació del celler en els espais de decisió de Corpinnat. “Crec que ha arribat el moment de deixar pas a les noves generacions”, conclou l’expresident.

L’assemblea de socis de l’AVEC celebrada el 14 de juny passat va aprovar per unanimitat la candidatura encapçalada per Mata i Nadal, que també suposa la renovació de la junta directiva integrada pels cellers fundadors de la marca.

Ton Mata afronta aquesta nova etapa al capdavant de Corpinnat amb l’objectiu de consolidar la marca de vins escumosos de qualitat i atraure nous cellers perquè se sumin al projecte. “Els valors que defensa i representa Corpinnat penso que poden ser compartits per altres cellers del Penedès que, com nosaltres, defensen el territori i la qualitat apostant per un alt nivell d’exigència”, afirma el nou president de Corpinnat.

També et pot interessar

Comentaris