Veus femenines, formatges i caves, la nova proposta d’estiu de Cava Guilera i Xerigots

16/06/2021 - 19:12h

Dijous Xarel·la i Xerigotada’ és el nom del nou cicle cultural de petit format que tindrà lloc entre vinyes a Cava Guilera els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol

Cava Guilera i formatges Xerigots s’han unit per oferir el cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’, una idea original de l’Associació Cultural Rimaires. Junts han creat una proposta a l’aire lliure, entre vinyes, que pretén fusionar els millors caves de Guilera amb els formatges afinats de Xerigots i la música de quatre artistes femenines.

L’objectiu d’aquest cicle, és per una banda, celebrar la vida fent gaudir d’una experiència gastronòmica i cultural total en un indret màgic com és Cava Guilera i, alhora, explorar nous formats per contribuir a fer més accessible i sostenible la cultura i promocionar quatre artistes dones del nostre país.

El cicle tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol i tindrà dos tipus d’entrades, una de total, per a gaudir de l’experiència global, amb una visita al celler i un sopar amb 20 formatges afinats per l’ocasió per Xerigots i maridats amb 4 caves Gran Reserva de Cava Guilera i un concert entre vinyes d’una cantant, a partir de les 19h.

L’entrada només pel concert, que inclou una copa de cava xarel·la i aperitiu, a les 22 hores. El preu de l’entrada amb sopar i concert és de 45 euros i l’entrada de només concert, 15 euros.

Les artistes que actuaran al Cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’ seran: Clàudia Cabero i Guillem Aguilar (8 de juliol); Marina Gil (15 de juliol); Sara Sambola i Aleix Bové (22 de juliol) i La Pau i Alícia Rey (29 de juliol).

Les entrades es poden comprar al web de Xerigots i al de Cava Guilera.

També et pot interessar

Comentaris