Segura Viudas es manté fidel a les seves arrels

Les activitats a l’aire lliure s’han convertit en un bon reclam per al celler de Torrelavit. FOTO: SEGURA VIUDAS
03/06/2021 - 20:00h

El celler reinventa la proposta enoturística per a aquesta primavera i estiu amb activitats de petit format adaptades a la pandèmia

Un dels trets que identifica el celler Segura Viudas és la fidelitat a les seves arrels. El que més escenifica aquest compromís és el seu cava Heretat Segura Viudas, un dels productes icona del celler, que ha mantingut al llarg dels darrers seixanta anys la mateixa imatge que l’ha fet popular: l’ampolla amb base de ferro i disseny amb tendències gòtiques.

Tot i que el mes de novembre companyia del Grup Henkell Freixenet va apostar per fer un canvi d’imatge, segueix mantenint la voluntat de fer honor a la seva essència, una opció que es reflecteix la seva proposta enoturística per aquesta primavera i estiu, que posa el focus en la gastronomia, la cultura i la biodiversitat.

Com ja va anunciar fa unes setmanes, una de les principals novetats per a la campanya turística del celler per aquest 2021 és el cicle de concerts que s’estrena demà amb Manu Guix, i que seguirà els pròxims dies amb espectacles a càrrec de Judit Neddermann (12 de juny), Suu (19 de juny) i Andrea Motis (3 de juliol). Els concerts tindran un aforament del 30%, respectant les mesures de seguretat imposades per la pandèmia de Covid-19.

També amb total seguretat (cal recordar que el celler va obtenir fa unes setmanes els segell Safe Travels) Segura Viudas recupera per aquest estiu les Nits Temàtiques, que tindran el formatge, la cuina japonesa i la mexicana, les tapes i la pesca salada com a protagonista. Els sopars van començar divendres, i s’allargaran fins el 23 de juliol.

La gastronomia també serà el pilar de la Nit amb estrella, que acostarà fins al pati del celler de Torrelavit la cuina del xef del restaurant Hisop, Oriol Iver –amb una estrella Michelin–, el 18 de juny.

L’oferta enoturística es complementarà amb visites al celler, on es podrà conèixer l’aposta per la sostenibilitat que ha fet aquesta empresa amb més de 60 anys d’història. Les entrades es poden comprar al web de Segura Viudas.

“Fa uns mesos vam iniciar una nova etapa de rellançament i reinvenció, en la qual la sostenibilitat i l’enoturisme de màxima qualitat hi estan jugant i hi jugaran un paper clau”, ha apuntat Òscar Puig, responsable de Màrqueting del celler, que ha sabut mantenir intactes les seves arrels, sense renunciar a la innovació.

També et pot interessar

Comentaris