El Dia Internacional Corpinnat recapta prop de 2.000 euros pel CEPVi

Avatar
26/05/2021 - 21:00h

Els cellers adscrits a la marca col·lectiva van celebrar dissabte la jornada de portes obertes que es va haver d’anul·lar el 10 d’abril per la pandèmia

La jornada de portes obertes que van celebrar dissabte els cellers Corpinnat va permetre recollir 1.970€ que es donaran íntegrament al Centre d’Estudis del Paisatge del Vi (CEPVi) per la seva tasca en favor de la defensa de la sostenibilitat del territori i el paisatge vitivinícola.

Aquesta activitat s’havia de celebrar el passat 10 d’abril, Dia Internacional CORPINNAT, però les restriccions de mobilitat imposades per les autoritats sanitàries en aquell moment ho van impedir.


La jornada de portes obertes tenia com a objectiu donar a conèixer els valors i principis de Corpinnat, així com la manera de treballar dels cellers adherits i els seus vins escumosos emparats per la marca col·lectiva.

Per això, es va fixar un preu únic de l’entrada de 5€. La voluntat de la marca és instaurar cada any la celebració del Dia Internacional CORPINNAT amb una jornada de portes obertes als cellers i destinar la recaptació a entitats que treballen al territori en defensa de la preservació del paisatge vitivinícola.

També et pot interessar

Comentaris