Condemnat a 32 anys de presó per tres assalts sexuals a noies al Vendrell

Imatge de l’estació de trens de l’Arboç, on volia baixar una de les víctimes
19/05/2021 - 19:30h

Els fets van passar amb tot just dos mesos de diferència l’any 2019, alguns cops al tren

L’Audiència de Tarragona ha condemnat un home a una pena total de 32 anys i 9 mesos de presó, per bé que la Fiscalia demanava 41 anys de reclusió, com a autor de tres delictes d’agressió sexual, un de lesions i un robatori amb intimidació a tres joves en diversos indrets del municipi del Vendrell.

Els fets jutjats i pels quals ha estat condemnat l’home, segons ha explicat el Diari de Tarragona, van succeir l’any 2019.

L’home condemnat ja tenia antecedents per violació i ara ha estat condemnat per tres agressions sexuals més. En una primera, el 6 de maig del 2019, l’atacant va assaltar la víctima -una noia de 19 anys- quan entrava al seu bloc d’habitatges al Vendrell. Amenaçant-la amb una navalla, va fer-li tocaments i va robar-li diners i tabac.

En un segon delicte, el 7 de juny del mateix any, va abordar una jove de 18 anys que acabava de baixar del tren el vespre a l’estació de Sant Vicenç de Calders. També la va amenaçar amb una navalla i va acabar tirant-la a terra i la va deixar inconscient perquè va colpejar-li el cap contra l’asfalt.

Finalment, la matinada del 2 de juliol, una noia de 22 anys que anava de Barcelona fins a l’Arboç va ser assaltada per l’agressor al mateix tren, en què anaven sols, i va acabar inconscient al mateix comboi i més enllà de l’estació arbocenca. En arribar al Vendrell, la víctima va tornar en si i va veure com l’agressor li tirava aigua a la cara i fugia.

En un altre assalt per agredir sexualment les seves víctimes, aquesta vegada sense poder consumar tocaments, l’home va abordar una noia de 26 anys en un bloc de pisos de la zona del Tancat, la va colpejar al cap i va acabar fugint pels crits de la víctima que van alertar un veí.

A més de la pena de presó, l’home no es podrà acostar a menys de 500 metres de les víctimes durant 10 anys un cop hagi complert la pena, així com les haurà d’indemnitzar amb 33.585 euros.

També et pot interessar

Comentaris