Humet, Neddermann i Roma, els noms del Festival Instants de Cellers Carol Vallès

Guillem Roma tancarà el Festival Instants el dissabte 17 de juliol.
10/05/2021 - 20:00h

Cellers Carol Vallès torna a apostar per aquesta proposta de petit format per als tres primers dissabtes de juliol

La pandèmia va obligar l’any passat a suspendre pràcticament tots els festivals musicals que es fan anualment al Penedès. L’únic que va sobreviure va ser l’Instants. Amb una proposta intimista i de petit format, Cellers Carol Vallès va aconseguir imposar-se a la crisi sanitària amb un projecte que omple any rere any el pati del celler.

Enguany, i amb el nou coronavirus de baixada, el celler de Can Cartró (Subirats) torna a apostar per aquest festival, que els darrers anys ha comptat amb la participació de noms destacats com Roger Mas, David Carabén, Maria Jaume o Halldór Már.

Els protagonistes de l’Instant 2021 seran Gemma Humet, Meritxell Neddermann i Guillem Roma, que actuaran el 3, el 10 i el 17 de juliol, respectivament. Humet es reivindicarà a Subirats com una de les veus de cançó protesta més actuals del panorama musical català, avalada per diferents premis Enderrock.

De la seva banda, Meritxell Neddermann presentarà a Carol Vallès el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, combinant cançons d’aquest treball amb temes inèdits en un espectacle intimista i catàrtic.

Guillem Roma serà qui tancarà el festival amb temes del seu darrer treball discogràfic, amb una proposta que combinarà la força dels seus concerts en directe (fent gala de la seva gran connexió amb el públic) i l’originalitat de les seves cançons.

Aforament limitat

Com és habitual, el celler obrirà portes a les 7 de la tarda, dues hores abans del concert, i oferirà una copa de cava i un aperitiu als assistents. Durant tot l’espectacle es podran degustar també les propostes gastronòmiques a les parades que muntaran diversos establiments del territori.

Les places per als concerts són limitades per tal de garantir un aforament adequat a la situació de pandèmia. Les entrades ja s’han posat a la venda i es poden adquirir a la pàgina web del festival. Les persones que les adquireixin abans del pròxim 31 de maig gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu original amb el cupó instants10.

També et pot interessar

Comentaris