Sant Sadurní posarà en marxa aviat el disc horari a les zones blaves

FOTO: AJUNTAMENT
31/03/2021 - 16:41h

L’Ajuntament començarà a repartir en les pròximes setmanes a cada domicili un disc horari per aparcar gratuïtament

El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha aprovat aquest dimarts incorporar al presupost d’enguany mica més d’un milió d’euros que provindran del romanent de tresoreria, i que permetran afrontar diversos projectes i compres que es destinaran principalment a la millora dels equipaments i a l’espai públic.

Alguns dels principals projectes que s’abordaran seran: millores a les escoles bressol municipals, l’arranjament i condicionament de Can Mas de la Riera; una millora en l’enllumenat que compta també amb fons europeus; la instal·lació d’una cuina al Centre Vilarnau; la millora al Parc de la Rambla, o les obres del pavelló de l’Ateneu, així com inversions informàtiques i per a l’impuls de l’Administració electrònica, entre d’altres.

En el debat del punt, que va comptar amb els vots a favor d’ERC, Junts per Sant Sadurní, la CUP i Sant Sadurní en COmú, el PP es va abstenir de participar en el debat, per possible conflicte d’interessos, i el PSC va expressar el seu malestar perquè la relació d’inversions no incorporava cap de les seves propostes votant-hi en contra.

La sessió es va tornar a celebrar en format híbrid, amb l’alcalde i un representant de cada grup municipal presents a la sala de plens i la resta de regidors i regidores seguint-la de manera telemàtica.

Va ser un ple amb molts punts a l’ordre del dia, en què es van resoldre amb agilitat l’aprovació de la majoria d’assumptes de tràmit, pel que fa a reglaments i ordenances.

Un dels punts més destacats va ser el que ha permès donar llum verda a l’estacionament regulat a la zona blava. En les properes setmanes es farà el lliurament als domicilis d’un disc horari i que, una vegada es posi en marxa el nou model, s’haurà de situar al vehicle de manera visible des de l’exterior, permetent un estacionament gratuït de mitja hora.

Des del govern es va explicar que una comissió avaluarà el funcionament del nou model i de l’efectivitat de la rotació.

També et pot interessar

Comentaris