Un Sant Jordi als cellers amb cava i escriptors de renom

30/03/2021 - 12:06h

El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers obriran les seves portes a 31 escriptors amb noms destacats com Eva Baltasar o Martí Gironell

AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, i quinze editorials, proposen per a aquest Sant Jordi una iniciativa singular: Sant Jordi als cellers. El cap de setmana del 24 i 25 d’abril, vint-i-sis cellers ubicats al Penedès, Tarragona i Alella celebraran el dia de la rosa i el llibre obrint les seves portes amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de la literatura catalana formen el cartell de la iniciativa Sant Jordi als cellers: Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro són alguns dels trenta escriptors que visitaran els cellers.

Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes i signaran exemplars dels seus llibres.

A més de les presentacions de llibres, es proposen un seguit d’activitats complementàries. Cada celler ha preparat tastos de caves, visites, maridatges amb xocolates i formatges, activitats infantils, aperitius i vermuts entre vinyes.

Les activitats, que compliran totes les mesures sanitàries contra la Covid-19, seran a l’aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com

També et pot interessar

Comentaris