S’obren les inscripcions per al 55è Concurs Tastavins DO Penedès

Avatar
16/02/2021 - 20:00h

Enguany les inscripcions es faran online, i el termini per apuntar-se al concurs de vins més antic de Catalunya acaba el 26 d’abril

Seguint amb l’objectiu d’impulsar el sector vitivinícola penedesenc, l’Acadèmia Tastavins Penedès inicia una nova edició de l’emblemàtic Concurs Tastavins DO Penedès, que se celebra ininterrompudament des de l’any 1967.

Amb el suport tècnic del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, el 55è Concurs Tastavins DO Penedès ha obert les inscripcions amb la novetat que es podran fer online. A la pàgina web de l’Acadèmia, els cellers trobaran un formulari per donar d’alta el celler, així com per introduir cada vi que vulguin presentar.

PUBLICITAT

Les empreses tenen fins el 26 d’abril per inscriure’s i portar les mostres a la seu del Consell Regulador de la DO Penedès al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès. El tast es durà a terme el 3 de maig, a l’Edifici de l’Enològica de la Capital del Vi. L’acte d’entrega de premis se celebrarà el 14 de maig a l’Auditori de Vilafranca, en el marc de les Fires de Maig.

Tastadors d’alt nivell

Com en les últimes edicions, des de Tastavins també s’ha anunciat que el panell de tastadors del Concurs Tastavins DO Penedès continuarà apostant per les principals referències del sector.

PUBLICITAT

El panell, format per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats, enguany també s’ampliarà amb responsables de compra de botigues especialitzades i gran consum.

D’aquesta manera s’incrementa la professionalitat i diversitat de visions en els tastos a cegues que determinen els guanyadors. Els principals noms dels panell de tastadors s’aniran descobrint a través de les xarxes socials de Tastavins.

També et pot interessar

Comentaris