Expectació a Vilafranca pel rodatge d’un anunci amb quatre ‘youtubers’ famosos

Expectació a l’exterior de la pista d’atletisme on es rodava l’espot.
15/02/2021 - 18:31h

S’ha enregistrat aquest dilluns al matí a la pista d’atletisme i demà ja s’estrenarà a les xarxes socials

El rodatge d’un anunci publicitari a càrrec de quatre ‘youtubers’ molt coneguts arreu de l’Estat i fins i tot internacionalment ha provocat aquest dilluns al matí una certa expectació, sobretot per part de joves que s’han acostat a la zona esportiva de Vilafranca, concretament al voltant de la pista d’atletisme.

El rodatge de l’spot, que és previst que es pugui veure a les xarxes socials a partir d’aquesta mateixa setmana, ha anat a càrrec de la productora vilafranquina Makabeu. Els quatre ‘youtubers’ ja havien treballat amb aquesta empresa i ara necessitaven una pista d’atletisme per rodar una seqüència al voltant d’una carrera atlètica.

Els quatre reconeguts ‘streamers’ que han visitat Vilafranca durant unes hores han estat Ibai Llanos, darrerament popular per l’entrevista que va fer al jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i considerat el millor ‘streamer’ del món el 2020 per @esportsawards; Ander, Reven i BarbeQ. Entre els quatre acumulen milions de seguidors o ‘followers’ a les xarxes Instagram, Twitter, YouTube i Twitch. Més concretament, @ibaillanos suma prop de 18 milions de seguidors als quatre perfils, @revenpedruski, 1,79 milions; i @andercortes5 i @barbeg2 en tenen uns 850.000 cadascun.

Una imatge del rodatge (Foto: Makabeu)

El fet que el basc Ibai Llanos hagi penjat una història al seu compte d’Instagram sobre l’estada a Vilafranca -tot i que no citava la ciutat, se’n podia reconèixer l’indret- ha contribuït que unes desenes dels seus més de 3 milions i mig de seguidors a la xarxa s’apropessin en pocs minuts a la zona esportiva vilafranquina.

Des de la productora que ha fet l’anunci s’havia intentat mantenir tot el secretisme, però el filtratge d’algunes imatges a les xarxes ha provocat que s’hi acostessin en pocs minuts desenes de joves.

També et pot interessar

Comentaris