Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de l’Arboç practiquen el ‘Plogging’

05/02/2021 - 13:00h

És una disciplina que combina el coneixement de l’entorn natural i la neteja del medi

El passat 25 de gener alumnes de 3er d’ESO van iniciar, en el marc del Projecte de Servei Comunitari, l’activitat de “Plogging”. Aquesta activitat consisteix en sortir a l’entorn natural per recollir les deixalles que s’hi poden trobar combinant l’exercici físic amb la cura del medi ambient. 

Concretament, el passat 25 de gener, alumnes de 3r d’ESO D i E amb la supervisió del professorat de l’Institut, van sortir pels voltants de la zona de La Costeta, per la vora del Pi de Sant Humbert de l’Arboç fins tocar la fàbrica Omya Clariana, i fins el dipòsit d’aigua de l’Arboç. Es van recollir tot tipus de residus destacant la gran quantitat de deixalles que es llencen per la zona més propera a la vila, als voltants de la Carretera Nacional 340.

En aquesta activitat del “Plogging” emmarcada dins el Projecte de Servei Comunitari, hi participa tot l’alumnat de 3r d’ESO. Durant el curs es faran diverses sortides, realitzant un total de 10 hores lectives, pels diferents espais naturals del voltant de la Vila amb la finalitat de recollir deixalles i mantenir nets els diferents camins i corriols. La finalitat principal és aprendre a veure que la natura s’ha de respectar i descobrir en primera persona els efectes negatius al medi natural d’una mala actitud. 

Aquesta activitat es realitza amb la col.laboració del Club Esportiu l’Arboç i l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris