El celler Torelló Viticultors estrena any amb web nova

Avatar
11/01/2021 - 20:06h

L’empresa ha renovat el seu portal i ha reforçat el canal digital durant els mesos de semi-confinament

El celler especialitzat en escumosos de llarga criança entra al 2021 amb una nova pàgina web. Torelló ha aprofitat els mesos de semi-confinament per a renovar i reforçar el seu canal digital.

Algunes de les novetats del nou portal (www.torello.com) són l’apartat dedicat a l’enoturisme, on es presenten les diferents activitats que es realitzen al celler – com les visites amb ruta entre vinyes i brunch rústic – i un espai dedicat a les xarxes socials, entre d’altres. 

PUBLICITAT

A més els visitants de la nova web podran inscriure’s al “Torelló Bubbles Club”, un nou projecte del celler que busca crear un club d’amants dels vins i escumosos de llarga criança, on podran gaudir de les novetats i esdeveniments especials de la històrica casa del Penedès.

A més de la nova pàgina web, en els últims mesos Torelló ha maximitzat la seva presència als canals online, apostant amb més força per la presència a les diferents xarxes socials, esdeveniments virtuals i explotant eines com Meet o Zoom per a participar en debats, entrevistes i tastos de vins en directe.

PUBLICITAT

A banda del vessant digital, en aquest nou any Torelló està preparant algunes potents novetats que veuran la llum en els pròxims mesos.

També et pot interessar

Comentaris