Tres penedesencs a la llista del PSC el 14-F per Tarragona

Dolors Carreras, Núria Güell i Martí Carnicer (Foto: PSC)
30/12/2020 - 22:11h

Són l’alcaldessa de Cunit Dolors Carreras, la regidora de Bellvei Núria Güell i l’exalcalde i exdiputat vendrellenc Martí Carnicer

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la comarca del Baix Penedès aportarà fins a tres candidats, més un de suplent, a la llista electoral per la demarcació de Tarragona en les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al proper 14 de febrer de 2021.

Les llistes han estat aprovades en un consell nacional del PSC aquest dimecres i la llista per Tarragona encapçalada per Rosa Maria Ibarra compta amb els candidats penedesencs Dolors Carreras, al número 4; Núria Güell, al 12; i Martí Carnicer, que tanca simbòlicament la llista al lloc 18.

En l’apartat de suplents s’hi troba el vendrellenc Roger Caballero, al número 1.

Pel que fa a Dolors Carreras, val a dir que actualment és la coordinadora comarcal del PSC del Baix Penedès, vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcadessa de l’Ajuntament de Cunit.

De la seva banda, Núria Güell és la primera secretaria del PSC de Bellvei, consellera d’Educació del Consell Comarcal del Baix Penedès i primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Bellvei.

Finalment, Martí Carnicer és un històric membre del PSC comarcal del Baix Penedès i també en l’àmbit nacional, atès que va arribar a ser secretari general d’Economia de la Generalitat.

També et pot interessar

Comentaris