L’Acadèmia Tastavins inicia tastos online de les medalles d’or del Concurs DO Penedès

05/11/2020 - 12:18h

El primer tast es farà dijous i hi participaran els reconeguts sommeliers Audrey Doré, del Celler de Can Roca, i Bruno Tannin, de la Bulli Fundation

L’Acadèmia Tastavins Penedès ha organitzat per dijous el primer tast online dels vins guanyadors del Concurs Tastavins DO Penedès 2020. L’activitat es farà a través del canal d’Instagran de l’entitat, a partir de les 9 del vespre.

Al llarg d’aquest cicle es presentaran i tastaran els vins de la DO Penedès que van gunyar medalla en el 54è Concurs organitzat pels Tastavins, i comptarà amb la participació de diferents sommeliers que van formar part del panell de tastadors del concurs.

En aquest primer tast, que estarà dirigit pel sommelier Xavier Vilés, responsable de l’Espai Penedès que l’Acadèmia té a Barcelona, hi participaran els sommeliers Audrey Doré, sommelier del restaurant Celler de Can Roca i Millor Sommelier de Catalunya 2019, i Bruno Tannino, sommelier i coautor de “Sapiens del Vino” de la Bulli Fundation. Durant l’activitat, es tastaran tres dels vins guanyadors del 54è Concurs Tastavins DO Penedès.

Per facilitar que tothom qui ho vulgui pugui fer el tast des de casa, l’Acadèmia Tastavins ha arribat a un acord amb les principals botigues de vins del Penedès perquè els interessats puguin anar a comprar el pack de 3 ampolles, o fins i tot rebre’l a casa.

Aquest primer tast s’inclou en els actes de la Setmana del Vi Català, que tindrà lloc del 9 al 15 de novembre.

També et pot interessar

Comentaris