Denunciats penalment dos homes per cometre un furt en un pàrquing comercial de Vilafranca

Un cotxe dels Mossos en una imatge d’arxiu
05/11/2020 - 10:29h

Els autors d’aquests tipus de delictes aprofiten el moment que les víctimes introdueixen els productes al vehicle després de fer la compra per sostreure les seves pertinences

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Alt Penedès van denunciar, el dimarts 3 de novembre, dos homes de nacionalitats cubana i peruana, de 39 i 41 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt a Vilafranca del Penedès.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 11 hores, quan els agents van tenir coneixement que dues persones, que anaven a l’interior d’un  vehicle havien intentat cometre un furt, en el pàrquing d’un supermercat, al municipi de Vilafranca del Penedès.

Aquest tipus de furt consisteix en provocar una confusió en les víctimes. Mentre un membre del grup despista la víctima, mitjançant el llançament d’algun objecte al terra, normalment monedes, o preguntant per les indicacions per arribar a algun lloc, un altre membre, aprofita el descuit i accedeix a l’interior del vehicle amb l’objectiu d’emportar-se la bossa de mà.

Cal esmentar que, els autors d’aquests tipus de furt acostumen a realitzar-los en zones d’estacionament properes a grans supermercats i aprofiten el moment que les víctimes introdueixen els productes al vehicle després de fer la compra.

Immediatament, els agents es va adreçar al lloc i van iniciar la recerca del vehicle pels pàrquings dels diferents establiments comercials del municipi.

Només uns minuts més tard, els agents van localitzar un vehicle amb dos ocupants que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Els agents van identificar els dos ocupants i durant l’escorcoll van localitzar dos bitllets de loteria, amb el nom d’una altre persona escrita a la part superior, i 200 euros en efectiu.

Els agents van tenir coneixement que, paral·lelament, hi havia un home, denunciant a la comissaria un furt al pàrquing d’un supermercat. A la víctima li havien sostret 200 euros i dos bitllets de loteria als que, prèviament, havia escrit el seu nom, mentre deixava la compra al maleter del seu vehicle.

Els agents van acompanyar els dos homes a comissaria, on davant les evidències, van denunciar-los penalment per un delicte de furt.

Els dos homes resten a l’espera que els citi el jutge.

També et pot interessar

Comentaris