El 3 de vuit arriba als 10.000 seguidors a Twitter i a Instagram

Una imatge del perfil del 3d8 a la xarxa Instagram.
31/10/2020 - 18:52h

El setmanari supera l’emblemàtica xifra a les dues xarxes socials en tot just una setmana de diferència

Els comptes del setmanari El 3 de vuit tant a Twitter com a Instagram han superat, justament amb una setmana exacte de diferència, la xifra dels 10.000 seguidors a les dues xarxes socials.

Això vol dir que, aproximadament, el setmanari del Penedès ha anat guanyant una mitjana d’un miler de seguidors o followers anuals a Twitter des que va obrir el compte en la que és de les xarxes socials més populars, l’estiu del 2009; alhora que aquest dissabte a la tarda ha superat la barrera dels 10.000 seguidors a Instagram.

Les darreres hores han acabat de ser capdals per a l’increment de la presència del 3d8 a Instagram, sobretot arran de l’impacte que ha provocat la divulgació d’uns vídeos exclusius de la manifestació de persones negacionistes de la pandèmia del coronavirus de la Covid-19, aquest divendres al vespre a Vilafranca.

El primer vídeo que va penjar El 3 de vuit a Instagram aquest divendres a la nit comptabilitzava a mitja tarda d’aquest dissabte prop de 15.500 reproduccions, mentre que el que s’incloïa dins la crònica dels esdeveniments, penjat a mitjanit d’aquest divendres, s’apropava a les 6.000 visualitzacions.

En el moment de redactar aquest informació, al voltant de les 18.30h d’aquest dissabte final d’octubre, el compte del 3d8 a Instagram du 10.007 seguidors registrats. L’increment en tot just una setmana supera l’1,4%.

Historial a Twitter

Pel que fa a l’evolució de seguidors del setmanari a la xarxa Twitter durant el darrer any, val a dir que tot just l’octubre del 2019 el 3d8 comptava amb 9.136 ‘followers’, i que des d’aleshores ha anat guanyant presència a la xarxa social entre mig centenar i els 182 nous seguidors que van subscriure’s al compte d’aquest setmanari al mes de març d’aquest any, en plena primera onada de la pandèmia del coronavirus i també coincidint amb les primeres setmanes de confinament total de la població.

El mes d’abril també va superar el centenar de nous seguidors i, juntament amb el maig d’aquest mateix 2020, les impressions que van tenir les piulades del setmanari penedesenc van estar al voltant de les 250.000 mensuals.

Pel que fa a aquest darrer mes d’octubre, en què el 3d8 ha arribat als 10.000 seguidors a Twitter –concretament dissabte dia 24 al vespre i que es tracta d’una xifra força superior als que tenen registrats els altres mitjans de comunicació escrits del Penedès–, val a dir que l’octubre d’aquest 2020 el compte @el3devuit ha publicat unes 200 piulades, ha generat 187.000 impressions i 2.124 usuaris havien visitat el perfil del setmanari.

El 3d8 va arribar als 10.000 seguidors després d’afegir-ne més de mig centenar des del mes de setembre. Aquest dissabte a la tarda s’encamina cap als 10.050 ‘followers’.

Tot seguit adjuntem la crònica de la manifestació d’aquest divendres a Vilafranca en contra de les mesures decretades per lluitar contra el coronavirus.

També et pot interessar

Comentaris