Adif allarga les obres del corredor mediterrani un mes

L’enllaç entre les estacions de Sant Sadurní i Martorell es prorroga.
29/10/2020 - 20:12h

En principi havien de quedar enllestides el 15 de novembre, però acabaran el 13 de desembre

L’afectació en la línia R4 de Rodalies que provoquen les obres del corredor mediterrani s’allargaran més del previst. L’administrador ferroviari Adif va informar al juliol que la millora estaria enllestida el 15 de novembre, però aquest dijous s’ha informat els alcaldes del Penedès afectats per les obres que s’allargaran fins al 13 de desembre.

El retard farà ampliar les mesures instaurades per garantir el servei ferroviari entre Martorell i Sant Vicenç de Calders, entre les quals hi ha fer el trajecte de Sant Sadurní a Martorell en autobús.

El director general d’Adif, Juan Pablo Vilanueva, ha explicat als responsables institucionals que el retard s’ha produït per causes alienes a l’execució de les obres.

Entre d’altres, ha apuntat la vaga de personal de circulació d’Adif a Barcelona –que està condicionant les operacions necessàries per al desenvolupament dels treballs, fonamentalment en horari nocturn–, així com afectacions per la Covid-19.

El responsable d’Adif ha explicat que actualment s’estan reprogramant les obres per tal d’optimitzar els terminis dels treballs pendents i ajustar al màxim la data de finalització: “El nostre interès és acabar com més aviat millor les obres i reduir l’afectació als viatgers”, ha dit Vilanueva.

També et pot interessar

Comentaris