Habilitada una nau per a vacunacions i proves mèdiques a l’Arboç

Interior de la nau habilitada. (Foto: Ajuntament de l’Arboç)
22/10/2020 - 22:00h

L’Ajuntament signa un conveni amb una cadena de supermercats per a la cessió gratuïta de la instal·lació

L’Ajuntament de l’Arboç ha signat un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió d’una nau industrial que actualment estava en desús que s’utilitzarà, a partir d’aquest dijous, com a espai per a vacunacions i proves mèdiques.

L’espai habilitat es troba molt proper al Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Arboç, facilitant d’aquesta manera molt la feina als professionals de la salut, segons es remarca des del consistori arbocenc.

L’Ajuntament de l’Arboç ha dut a terme una recerca d’espais per tal d’ajudar al Departament de Salut de la Generalitat a buscar una alternativa per a la vacunació de la campanya de la grip i de proves PCR de Covid-19 durant aquest hivern.

Es tracta d’una mesura excepcional per millorar el circuit de les vacunacions i evitar que es puguin produir aglomeracions de persones, tenint en compte que és el CAP el responsable de la vacunació de la campanya de la grip.

L’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, ha destacat: “Ens trobem davant d’un escenari on és primordial evitar la propagació del virus de la Covid-19 i per això fem una crida a la responsabilitat de tothom.”

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair la cessió gratuïta de la nau i la gran predisposició i col·laboració que ha mostrat l’empresa en tot moment.

Per la seva banda, el mateix Ajuntament ha aportat recursos per a l’adequació de l’espai i el Consorci Sanitari de Santa Tecla hi aporta els professionals i s’encarregarà de la neteja i desinfecció de l’espai.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat a tota la població davant l’augment de casos positius detectats la darrera setmana a l’Arboç i demana a tothom que minimitzi tot contacte social que no sigui estrictament necessari, no es facin festes ni trobades familiars ni, encara menys, amb amics.

També recorda que l’ús de la mascareta és obligatori per a tothom i que es sancionarà a qui no la dugui correctament posada.

També et pot interessar

Comentaris