L’Hospital del Vendrell torna a reservar espai per a malalts de Covid-19

Imatge d’arxiu de mesures a l’Hospital del Vendrell per evitar la Covid-19.
21/10/2020 - 06:00h

La Regió Sanitària Camp de Tarragona amplia el nombre de centres sociosanitaris que poden acollir pacients del coronavirus

La Regió Sanitària Camp de Tarragona, dins del Pla de Contingència dissenyat pel Departament de Salut de la Generalitat per abordar la pandèmia de la Covid-19, estipula que, segons les dades actuals l’Hospital Santa Tecla de Tarragona, pugui hospitalitzar des d’aquest dilluns passat malalts d’aguts Covid positiu a la seva planta.

En aquest sentit, pel que fa a ingressos de crítics Covid-19 positiu –ingressats a les Unitats de Cures Intensives (UCI)- aquests seguiran concentrats a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Igualment, pel que fa a l’atenció intermèdia sociosanitària, que fins el moment els centres d’ingrés amb Covid positiu eren l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona i la part sociosanitària de l’Hospital Sant Joan de Reus, aquesta s’amplia a l’àrea sociosanitària de l’Hospital del Vendrell i al sociosanitari de Llevant.

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, afirma que “aquesta mesura es pren tenint en compte les dades actuals. Ens hem d’avançar i optimitzar els recursos per tal de ser capaços de donar resposta a cada moment de la pandèmia”.

L’Hospital de l’Alt Penedès també va reobrir, la setmana passada, la planta per a malalts de Covid-19 que havia tingut inoperativa des de feia mesos.

També et pot interessar

Comentaris