El ple de Llorenç del Penedès aprova l’Ordenança Municipal de Civisme

Un dels efectes de l’incivisme a Llorenç del Penedès. (Foto: Ajuntament)
08/10/2020 - 06:00h

Després de 30 dies d’exposició pública, el text aprovat per unanimitat es publicarà al BOPT i entrarà en vigor

El ple de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha aprovat aquesta setmana, per unanimitat, el document de l’Ordenança Municipal de Civisme. Un cop recollides i analitzades les aportacions realitzades per la ciutadania durant el període de consulta pública que va finalitzar el passat 8 de setembre, es va redactar el document definitiu que finalment es va aprovar en el ple municipal de dimarts amb el suport de totes les forces polítiques del consistori.

Aquesta nova ordenança recull i regula una sèrie de conductes incíviques que poden ser sancionables amb l’objectiu de promoure la convivència al municipi.

Durant els propers 30 dies estarà en exposició pública, posteriorment, si hi han al·legacions es resoldran i finalment es publicarà al BOPT (Butlletí Oficial de la Província de Tarragona) i entrarà en vigor.

Es preveu que aquests tràmits s’allarguin com a màxim uns dos mesos. A partir del moment que es publiqui al diari oficial, entrarà en vigor la nova Ordenança Municipal de Civisme de l’Ajuntament de Llorenç, podent ser sancionades les actituds incíviques.

En els propers dies es podrà consultar tot el text de l’Ordenança Municipal de Civisme de Llorenç a la web municipal.⁠

També et pot interessar

Comentaris