El Cavatast més especial tanca amb èxit la 24a edició

Avatar
06/10/2020 - 11:38h

Prop de 1.300 persones van assistir a la mostra, que va oferir una gran selecció de caves d’alta gamma, gastronomia i música

Sant Sadurní ha acollit aquest cap de setmana una nova edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent del sector a Catalunya. La mostra, que s’ha celebrat en un format especial, ha aplegat una trentena d’expositors entre elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, xocolata i prop de 1.300 visitants.

Les diferents activitats s’han repartit en quatre cellers de Sant Sadurní: Codorníu, Freixenet, Vilarnau i Canals & Munné. Aquesta distribució ha permès controlar l’aforament i garantir totes les mesures i protocols de seguretat.

PUBLICITAT

Al llarg de tot el cap de setmana els visitants han pogut gaudir d’una gran selecció de caves d’alta gamma, especialitats gastronòmiques de Km 0 de restauració, xarcuteria i xocolates, així com d’actuacions musicals d’artistes penedesencs en directe a cadascun d’aquests espais.

Durant l’esdeveniment s’han dut a terme un total de setze sessions de tast, quatre cada dia.

Satisfacció del públic i de l’organització

Tot i que la mostra s’ha celebrat en un format completament diferent de l’habitual, el Cavatast ha mantingut la mateixa essència que les edicions anteriors. La nova disposició ha tingut una molt bona acollida per part dels visitants i les empreses participants.

PUBLICITAT

Els expositors coincideixen que, gràcies a aquest nou format, han pogut oferir un tracte molt més professional i personalitzat als visitants, que valoren molt positivament el fet d’haver pogut comprar més còmodament.

Des de l’organització, un cop finalitzada la mostra i havent avaluat la bona acollida d’aquesta edició especial, es conclou que el format ha agradat molt a tots els agents implicats, tant expositors com assistents.  Durant les properes setmanes es valorarà la possible continuïtat dels aspectes organitzatius de cara a futures  edicions.

També et pot interessar

Comentaris