La Fundació Pinnae lliura els diplomes als Projectes seleccionats d’Impuls Social

22/09/2020 - 19:46h

La línia d’ajuts lliurada té una dotació de 300.000€ i aquesta edició 2020 recolza un total de 18 projectes de la Vegueria Penedès

La Fundació Pinnae ha lliurat aquest dimarts la línia d’Ajuts als Projectes d’Impuls Social pel Territori 2020 amb una dotació econòmica conjunta de 300.000 euros per als projectes seleccionats.

L’acte, celebrat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer seguint el protocol d’higiene i seguretat sanitària, ha comptat amb la presència de representants de les 18 entitats escollides de la Convocatòria, que han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i se’ls ha fet lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts.

Aquesta tercera Convocatòria és de nou una mostra del fort compromís de la Fundació Pinnae amb la societat més propera i enguany encara més en aquesta època de pandèmia  global de la COVID-19 que està afectant molt especialment a totes les persones en risc d’exclusió social.ç

El lliurament l’ha fet Martí Solé, President de la Fundació Pinnae que ha fet ressò de com “la Fundació assumeix la responsabilitat i el compromís de participar amb tots els seus mitjans en la recuperació de la nostra societat”.  L’acte l’ha conclòs l’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria, Pere Regull, que ha posat en valor “el suport i la col·laboració de la Fundació Pinnae amb les entitats socials del territori que s’han bolcat a respondre  amb gran generositat vers les necessitats de les persones”. 

L’àmbit dels projectes que es buscaven tenien com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, en situació de malaltia, amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones d’edat avançada i persones amb necessitats socioeducatives. Aquests són els 18 projectes seleccionats.

  • CREU ROJA – Unint punts, creant xarxes – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.
  • ASSOCIACIÓ TIAM. INTERVENCIÓ EN DEMÈNCIES – Servei d’atenció a persones afectades per la demència – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt i Baix Penedès.
  • ATRA ASSOCIACIÓ – Actua Dona – Dirigit a Persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Garraf
  • FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN – Aquest Aïllament el Superem amb les Persones Grans – Dirigit a persones grans – Àmbit d’actuació: Baix Penedès i Garraf.
  • SALUT MENTAL CATALUNYA ANOIA ASSOCIACIÓ – Equip d’intervenció domiciliària – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Anoia.
  • GEPEC-EdC – N’aturat – Dirigit a Joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès
  • LA MALVA ACCIÓ FEMINISTA – Educant en igualtat: Penedès lliure de masclismes – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
  • FUNDACIÓ PRIVADA FORMACIÓ I TREBALL – RECONNECTA – Millora de les competències digitals a la feina – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Garraf.
  • AMPERT – ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER – Servei de transport i acompanyament per a veïns de l’Alt Penedès amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia – Acompanyament a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
  • FUNDACIÓ PRO-PENEDES – Inserció sociolaboral de les persones en situació de pobresa a l’Alt Penedès – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
  • ASSOCIACIÓ ENTREM-HI – Inclusió laboral, salut comunitària i CÒVID19 – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social- Àmbit d’actuació: Alt Penedès i Garraf.
  • ACTUA SCCL – Projecte Espai Familiar, d’atenció psicològica i psicosocial per a infants, adolescents i famílies de residents als CRAE de l’Alt Penedès per afavorir la reunificació – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.
  • ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE LES MUCOPOLISACARIDOSIS I SÍNDROMES RELACIONATS – MPS – Suport i atenció a les persones afectades per malalties MPS-Lisosomales i les seves famílies – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Anoia.
  • ASSOCIACIÓ D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIÓ I LLEURE LA BALLARUGA – ÈXIT – Reforç Educatiu – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
  • SALUT MENTAL GARRAF / AFAMMG – Suport i Natura – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Garraf.
  • CAMERATA PENEDES SCCL – Camerata Apropa – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
  • CÀRITAS DIOCESANA DE TARRAGONA – CÀRITAS PARROQUIAL DEL VENDRELL – Servei d’acollida integral – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
  • FUNDACIÓ PRIVADA MAS ALBORNÀ – Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.

El Director Tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, va destacar l’excel·lent elaboració dels diferents projectes seleccionats, que ara es faran visibles a traves de l’acció de les diferents entitats, que seran els millors aliats, els millors col·laboradors, per dur a terme amb bon fi els recursos emprats a favor dels diferents col·lectius.

Durant l’acte es van lliurar els diplomes a les diferents entitats, i totes elles van manifestar l’agraïment a la Fundació Pinnae per ajudar-los amb la dotació econòmica que els permetrà poder tirar endavant els projectes presentats.

La Fundació Pinnae continua la seva activitat social contribuint a pal·liar els diferents problemes socials, impactant de forma positiva en les persones i en la societat  que ens envolta per superar les dificultats.

També et pot interessar

Comentaris