La Policia Municipal del Vendrell constata menys delictes al municipi

Andrés Herrero i Mari Luz Ramírez a la roda de premsa a l’Ajuntament del Vendrell.
Avatar
17/08/2020 - 19:02h

En el darrer any han baixat tant les infraccions penals com els furts, a més d’incrementar-se les detencions

La regidora de Policia Municipal de l’Ajuntament del Vendrell, Mari Luz Ramírez, acompanyada pel sotsinspector Andrés Herrero, ha comparegut aquest dilluns per fer una valoració de la seguretat ciutadana al municipi del Vendrell.   

PUBLICITAT

Els períodes analitzats són de juliol del 2018 al juny del 2019 i del juliol del 2019 al juny del 2020. La comparativa interanual mostra una reducció de les infraccions penals, concretamnet d’un 9,94%; i dels furts (-15,88%) i un increment de les detencions (+7,89%).

Segons les dades de la policia vendrellenca, en el darrer any han disminuït els delictes contra les persones (-2,33%), contra el patrimoni (-12,77%) i contra la seguretat viària (-3,70%). Per tant, segons ha volgut remarcar la regidora de la Policia Municipal, les dades demostren una millora de la seguretat al municipi Vendrell.

“I això és gràcies al bon treball, tant en termes de col·laboració com de coordinació entre la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, en la seguretat en general, així com amb el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil, en temes d’estrangeria o d’assumptes fiscals, i en diferents operatius duts a terme entre tots els cossos quan ha estat necessari”, ha manifestat Mari Luz Ramírez.

PUBLICITAT

Altres qüestions que ha destacat la regidora de Policia Municipal del Vendrell han estat la desaparició del fenomen del top manta als passeigs marítims, l’’operació matalàs’ per fer front als abocaments incívics de residus i els dispositius especials de seguretat als carrers comercials del centre del nucli i contra les ocupacions al nucli marítim de Coma-ruga.

Per acabar, pel que fa a les noves mesures adoptades per lluitar contra la Covid-19, Mari Luz Ramírez ha apel·lat a la responsabilitat personal per complir-les.

També et pot interessar

Comentaris