L’Ajuntament de Santa Oliva posa en marxa el nou servei de transport de bus que arribarà fins al Vendrell

06/08/2020 - 19:00h

L’ajuntament ha aprovat un conveni amb la Generalitat de Catalunya i l’empresa concessionària de la carretera, Autocars Poch

L’Ajuntament de Santa Oliva ha signat un nou acord amb la Generalitat de Catalunya i l’empresa concessionària de la carretera comarcal, Autorcars Poch, per a poder seguir oferint el servi de transport col·lectiu de viatgers del municipi. L’anterior servei de bus s’ha vist modificat per la recent inutilització del vehicle minibus, adquirit l’any 2009, que s’ha donat de baixa a causa de contínues avaries. És per això que l’Ajuntament es va plantejar la necessitat de donar continuïtat a aquest servei municipal, estudiant l’opció que permetés arribar al nucli del Vendrell.

El conveni serà vigent per quatre anys, amb un cost anual de 56.127,50 euros, amb la possibilitat que es doni continuïtat al servei amb un nou conveni, que no podrà superar el termini de la concessió que té l’empresa sobre l’ús de la carretera.

El nou servei entrarà en funcionament el dilluns 10 d’agost de 2020, amb les parades previstes al nucli històric de Santa Oliva (fins a la plaça Europa), així com a la urbanització les Pedreres, al camí dels Molins, al barri Sant Jordi, i parant a l’estació de busos del Vendrell, a la Policlínica comarcal, així com a l’Hospital comarcal, entre altres parades.

Les tarifes que s’aplicaran per l’ús del servei seran les previstes a l’ordenança municipal, de 1 euro per viatge, a excepció dels estudiants i majors de 65 anys, que se’ls aplicarà la tarifa reduïda de 0,50 euros. Per tal que s’apliqui la tarifa reduïda, els usuaris del servei hauran de sol·licitar el nou carnet a les oficines municipals, que s’expedirà de forma gratuïta.

També et pot interessar

Comentaris