Corpinnat presenta un vídeo virtual per explicar els valors de la marca

02/08/2020 - 10:53h

A través de la tecnologia 3D es fa un passeig virtual pels límits territorials

Corpinnat presenta un vídeo virtual realitzat amb tecnologia 3D que descriu en menys de cinc minuts els límits territorials, les característiques geogràfiques, geològiques i climàtiques de la zona i els principals valors de la marca. El vídeo s’ha fet amb la col·laboració de l’empresa Guardian of wine, de Carlos Águila, a partir de la combinació de cinc programes informàtics que permeten digitalitzar la imatge en tres dimensions i oferir una imatge realista de tot el territori a vista d’ocell.

D’aquesta manera, el vídeo permet a l’espectador fer un passeig virtual per tot el límit Corpinnat, així com conèixer les varietats que cultiven els deu cellers adherits a la marca i la rica i variada tipologia geològica de les diferents vinyes.

El vídeo, que s’ha fet en tres idiomes (català, castellà i anglès), recull també les característiques climàtiques (temperatures mitjanes, pluviometria o vents en funció de l’orografia del terreny) que fan del territori Corpinnat un lloc únic per a l’elaboració de grans vins escumosos.

També et pot interessar

Comentaris