Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal de Vilafranca

Avatar
30/07/2020 - 15:31h

La Mancomunitat Penedès-Garraf instal·la punts per la recollida selectiva de càpsules monodosi a la deixalleria municipal

A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal de Vilafranca del Penedès que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils.

PUBLICITAT

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins a les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost.

PUBLICITAT

El servei estarà disponible a la deixalleria municipal situada a la ctra. Vilanova, s/núm. (al costat de la planta de triatge de la Mancomunitat) que obre de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19h i els dissabtes de 9 a 14 i de 16 a 19h.


També et pot interessar

Comentaris