Cellers Carol Vallès obre la temporada de festivals al Penedès amb l’Instants

El cava bar de Caroll Vallès ja ha acollit els primers visitants. FOTO: GINY
Avatar
03/07/2020 - 09:55h

David Carabén inaugurarà demà el certamen, que s’allargarà 3 caps de setmana i serà el primer que es fa a l’Alt Penedès en la desescalada

El final de l’estat d’alarma està fent tornar al Penedès un dels trets que el fa diferent de la resta dels territoris: els festivals entre vinyes. Lluny de claudicar en època de pandèmia, són molts els cellers que han decidit mantenir les activitats a l’aire lliure que combinen música i vi. Un dels primers a obrir portes per acollir el públic serà Cellers Carol Vallès, que dissabte vinent encetarà el seu Festival Instants.

David Carabén, cantant de Mishima, serà el primer a pujar a l’escenari del celler de Can Cartró (Subirats) amb el cartell de complet ja penjat. La seva proposta repassarà cançons que normalment no formen part del seu repertori de directe, però en un format més íntim del que és habitual.

PUBLICITAT

Èric Vinaixa i Maria Jaume completaran els dos dissabtes següents el cartell d’aquesta segona edició, marcada per la normativa de seguretat imposada per fer front a la Covid-19.

Així, Carol Vallès ha previst que els assistents als espectacles puguin entrar més aviat (19 h) al recinte dels concerts, amb l’objectiu de poder garantir un accés esglaonat. El que no canvia és la possibilitat que el públic pugui gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona, i tampoc el servei de cava bar.

PUBLICITAT

Les entrades per als concerts encara es poden comprar a la plataforma instants.cat.

El cava bar, ja obert
A més de no renunciar al Festival Instants, Carol Vallès encara la desescalada obrint el seu cava bar els dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia, i oferint als visitants la possibilitat de tastar els millors productes del celler entre vinyes i maridar-los amb productes locals.

També et pot interessar

Comentaris