Cellers Carol Vallès aposta per una segona edició del Festival Instants

Èric Vinaixa serà un dels protagonistes del Festival Instants. FOTO: GINY
27/05/2020 - 10:09h

David Carabén, Èric Vinaixa i Maria Jaume Martorell participaran al certamen del 4 al 18 de juliol

El pati de Cellers Carol Vallès acollirà per segon any consecutiu el Festival Instants, el cicle de concerts de petit format, que tindrà lloc els dissabtes del 8 al 18 de juliol. La segona edició comptarà amb les actuacions de tres artistes referents en l’escena musical catalana: David Carabén, Èric Vinaixa i Maria Jaume Martorell.

Durant tota la vetllada, els assistents podran gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots i La Botigueta del Mig. També disposaran del servei de cavabar de Carol Vallès.

Serà a partir de les 7 de la tarda quan s’obriran les portes del recinte, mitja hora abans que en l’edició anterior, per tal de poder garantir un accés esglaonat. L’inici de les actuacions està previst a les 9 del vespre.

Abans de començar cada concert, els assistents tindran l’opció de poder fer una visita guiada per les vinyes i a l’interior del celler, acompanyada d’una breu explicació del procés artesanal d’elaboració del vi escumós.

L’entrada de cada concert, que ja es pot adquirir a través de la plataforma Instants.cat, té un cost de 34 euros i inclou una visita opcional al celler, una copa de cava amb la col·laboració de Riedel i un aperitiu d’Atmetller Origen.

En cas d’anul·lació del festival, es retornarà l’import de les entrades a les persones que ja l’hagin adquirit.

També et pot interessar

Comentaris