Sopar solidari virtual de la DO Cava amb els germans Torres i François Chartier

Avatar
20/05/2020 - 19:54h

La recaptació obtinguda amb aquest sopar serà donada íntegrament a l’Hospital Clínic de Barcelona

La Denominació d’Origen Cava segueix apostant per la solidaritat per ajudar a combatre la Covid-19. La DO, que fa uns dies ja va presentar la campanya ‘Caves singulars que abracen’, ha organitzat pel 30 de maig un sopar solidari per recaptar fons per la iniciativa ‘Per una abraçada’ de l’Hospital Clínic.

El sopar es farà en format virtual i unirà el talent dels germans Torres, que hi posaran la cuina, amb el de François Chartier, que maridarà les propostes gastronòmiques amb els millors caves.

PUBLICITAT

Els germans Torres i Chartier elaboraran un menú especial per aquesta cita virtual que, es compartirà, per avançat, amb els participants per tal que puguin preparar-se pel gran moment. Cada persona podrà realitzar des de casa el menú. La donació mínima per connexió a aquest inèdit sopar benèfic és de 20 euros. Els que vulguin participar s’hauran de registrar i fer el donatiu.

Posteriorment, rebran un correu electrònic amb l’enllaç d’accés i un llistat d’ingredients, materials i procediments, així com el llistat de Caves seleccionats per Chartier per a l’ocasió per tal que tots els que confirmin la seva presència puguin tenir tot preparat per avançat.

La recaptació obtinguda amb aquest sopar coral serà donada íntegrament a l’Hospital Clínic de Barcelona, per col·laborar en la lluita contra la pandèmia de Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris