Sant Llorenç d’Hortons no renuncia al ViArt i el farà en format virtual

15/05/2020 - 13:00h

Cellers, restaurants, artesans, comerços del municipi i entitats s’han sumat a la iniciativa que concentra el gruix d’actes aquest dissabte

El certamen ViArt, que Sant Llorenç d’Hortons celebra des del 2013, comptarà enguany amb una edició en format virtual a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Aquesta activitat, que ja és una data obligada al calendari festiu del municipi, ja ha començat a escalfar motors amb l’emissió de vídeos a l’instagram de l’Ajuntament des d’aquesta setmana.

El regidor de Cultura, Jaume Julibert, fa fer un primer vídeo de presentació i, durant aquests dies, es faran promocions de cara a què la ciutadania i aquells que ho desitgin puguin seguir la programació el dissabte, 16 de maig.

El programa comença amb la inauguració virtual del ViArt per part de l’alcalde de Sant Llorenç, Jordi Ferrer en directe per l’instagram @stllhortons #stllhortons a les 11.00 hores. Durant el matí s’emetran els vídeos preparats per part dels Vailets de Gelida, les actuacions de la Festa de Primavera de l’EMAP, i també hi haurà la salutació de Dark Fader i dels Nosabemperdre.

Les Artesanes estaran per mostrar els seus productes i, tot i que no hi haurà concurs de pintura sí que hi haurà l’esssència de l’Art. A les 13.30 hores no us perdeu les tapes que han preparats els restauradors de Sant Llorenç amb motiu del ViArt.

A la tarda l’activitat es reprendrà a les 17.00 hores amb una salutació de Pere Camps, director de Barnasants. Els col·lecionistes de plaques de cava i més artesanes faran la seva aportació en format de vídeo.

La sorpresa de la tarda serà la participació del grup la Fresca i es connectaran en directe per si voleu preguntar-los qualsevol dubte o inquietud. Acte seguit els Caminaires presentaran una exposició de fotos dels camins i les seves sortides. La Montse Castellà, artista que havia de fer el concert farà la seva dedicatòria en forma vídeo a l’igual que el Terrazel.

El tast de vins virtual es realitzarà en directe a les 20.00 amb el Xavi Roig, de Cal Feru, i tres cellers. En aquest primer tast on es degustaran tres vins blancs. Podeu entrar al web de Cal Feru www.calferu.com. Hi haurà més tasts el dissabte 23 i el dissabte 30 de maig.

També et pot interessar

Comentaris