La DO Penedès impulsa la venda online dels seus cellers

Avatar
11/05/2020 - 16:01h

Més de 40 cellers s’han sumat a la iniciativa de la DO per potenciar els vins Penedès adaptant-se a les condicions de la crisi del COVID19

La web de la DO Penedès ha incorporat l’opció de venda online per a tots aquells cellers de la denominació d’origen que ho sol·licitin. Aquesta iniciativa iniciada als inicis de l’estat d’alarma, ja acull a més de 40 cellers.

La web de la DO Penedès recull en el seu apartat “Cellers” l’opció d’accedir directament a la botiga online de cada celler o al contacte en el cas de fer-se venda directe per altres mitjans (whatsapp, email).

PUBLICITAT

Amb aquesta acció, la DO Penedès posa a disposició dels seus cellers, totes les seves eines per a impulsar el consum de vins Penedès i sumar esforços en la reactivació de vendes tocades per la crisi del COVID19.

Tot i això, i com s’ha fet en els últims anys, la DO Penedès té previst també realitzar accions promocionals a botigues especialitzades, un cop les mesures del desconfinament siguin més flexibles.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, la DO Penedès també està realitzant altres accions comunicatives des de que va iniciar-se la crisi. Una d’elles ha estat una campanya d’anuncis a TV3, tot recordant que la vinya segueix el seu curs, que ara toca gaudir dels vins Penedès a casa, i que ben aviat es podran gaudir en companyia.

Per altra banda, la denominació d’origen també ha reforçat la comunicació en xarxes socials ha través de tastos online i xerrades amb professionals i influencers del sector com la periodista i sommelier Meritxell Falgueras o Núria Mañé, o col·laboracions amb publicacions d’oci i turisme com Time Out.

També et pot interessar

Comentaris