Compracava.com, el nou aparador digital dels cellers elaboradors de Cava

Avatar
07/05/2020 - 18:04h

La iniciativa, impulsada des de l’Institut del Cava, busca potenciar les vendes de cava a través de la xarxa

L’Institut del Cava acaba de llençar una nova iniciativa digital amb l’objectiu d’afavorir les vendes digitals de cava i arribar directament al consumidor.

A través del web www.compracava.com, el client té la possibilitat d’accedir a un gran ventall de cellers que compten amb botiga online pròpia, venen directament des del celler o bé ho fan a través d’altres portals de vins.

PUBLICITAT

Amb aquesta iniciativa, la patronal del Cava vol donar suport als cellers aprofitant l’increment de les vendes online de vi a conseqüència de la crisi de la COVID-19.

El portal es presenta com un gran aparador de Caves on el consumidor té la possibilitat d’accedir directament als seus Caves preferits, així com descobrir-ne d’altres.

Per potenciar el projecte i incrementar el nombre de visites, l’Institut del Cava ha posat en marxa una Pla de promoció digital inclou campanyes publicitàries als cercadors i a les xarxes socials.

Aquest projecte es presenta just després que la patronal hagi fet pública la iniciativa #acasaambcava a les xarxes socials, iniciativa que s’enmarca en un Programa per potenciar el consum de Cava a casa, tot esperant també la recuperació gradual del consum al canal Horeca.

També et pot interessar

Comentaris