L’Escola d’Enoturisme de Catalunya analitza les opcions de futur del sector

Una de les sales de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. FOTO: MARIA ROSA FERRÉ
Avatar
21/04/2020 - 17:50h

El cicle inclourà cinc xerrades per via telemàtica en què el conferenciant i els participants interactuaran per proposar idees

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca, ha organitzat un cicle de conferències per Internet o webinars amb l’objectiu d’analitzar les opcions de futur que té el sector, un cop se superi la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Els webinars són conferències que es transmeten per Internet en què els participants i el conferenciant interactuen. Amb aquesta metodologia i a partir de la visió de diversos experts, s’avaluaran els possibles escenaris de present i de futur del sector.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa, promoguda per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, neix de la inquietud amb què el sector està vivint aquesta crisi, i amb la voluntat d’unir esforços i teixir una xarxa que tingui en compte la formació, l’opinió i l’interès de cada participant per a poder-ho adaptar al seu projecte.

El cicle de webinars sobre el sector enoturístic començarà dilluns 27 d’abril, i s’allargarà fins al dia 25 de maig. Se celebraran setmanalment, els dilluns a les 11h del matí, a través de la plataforma Zoom.

Les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure al web de l’escola, de manera gratuïta. Les persones inscrites rebran l’ID i el link d’accés.

També et pot interessar

Comentaris