“És un treball en equip”

22/03/2020 - 19:00h

Alexandrina Martin, Auxiliar d’infermeria d’urgències a Vilafranca

Treballo a urgències des de fa 2 anys i mig com a auxiliar d’infermeria. M’encarrego de les urgències pediàtriques.

Ara, amb la crisi sanitària que estem passant, tinc molts sentiments junts. Hi ha dies que m’aixeco amb ganes de lluitar contra aquest virus malèfic i d’altres que m’aixeco trista. Però quan estic esgotada, gràcies als ànims dels meus familiars, amics i la gent que dia a dia ens ajuda a combatre-ho, agafo força per seguir endavant.

No només som els sanitaris els que estem lluitant per aniquilar el coronavirus. També ho fa el personal de neteja (que desinfecta), els camioners (gràcies als quals podem tenir subsistència per al confinament), els caixers o reposadors dels supermercats i les persones que tenen l’obligació d’anar a treballar perquè no tenen més remei. Tots ells i totes elles són lluitadors igual o més que el personal sanitari.

Aquests moments que estem passant ningú no se’ls esperava i ens han agafat desprevinguts, així que tota ajuda és bona. Acceptem qualsevol material sanitari, com bates impermeables i pantalles de plàstic per a la cara o, si més no, vestimenta impermeable d’un sol ús.

PUBLICITAT

Tot això ens ha de servir per a alguna cosa. Hem de reflexionar i pensar que el millor per a tots és quedar-se a casa i sortir exclusivament per les necessitats bàsiques. Gràcies a tots els que us esforceu perquè així sigui.

El confinament és un aprenentatge individual que ens fa conèixer les nostres necessitats. És a dir, és una oportunitat de coneixe’ns a nosaltres mateixos i poder regalar-nos tot allò que ens pot fer feliços. Així que busca per internet o somia el que t’agradaria fer quan tot això hagi acabat.

Molts ànims! No tingueu por: tots junts ho superarem.
És un treball en equip.

També et pot interessar

Comentaris