Calafell i el Vendrell desactiven les zones blaves pel coronavirus

16/03/2020 - 17:49h

La mesura s’ha posat en marxa per evitar que la ciutadania hagi de sortir al carrer per moure els vehicles o pagar els tiquets

Els dos municipis més grans de la comarca del Baix Penedès, el Vendrell i Calafell, han desactivat el funcionament de les zones blaves d’aparcament pensades per a una rotació dels vehicles a la via pública.

La mesura s’aplica arran dels efectes de la pandèmia pel coronavirus i vol evitar que la ciutadania hagi de sortir dels seus domicilis per canviar el vehicle de lloc o renovar el pagament del tiquet d’estacionament.

El primer municipi en aplicar aquesta mesura va ser el de Calafell, l’ajuntament del qual va decretar aquesta decisió divendres i va apuntar que serà efectiva fins al 5 d’abril.

L’Ajuntament del Vendrell també ha apuntat que les zones blaves de la capital del Baix Penedès seran gratuïtes mentre s’estigui en l’actual situació d’alarma sanitària.

D’altra banda, val a dir que els alcaldes de Calafell, d’Altafulla, Torredembarra, Vila-seca, Mont-roig del Camp han apel·lat a la responsabilitat individual dels ciutadans i han demanat que no es traslladin a les segones residències dels seus municipis.

Demanen que tothom resti a les localitats on viuen habitualment i que segueixin les recomanacions de la Generalitat i del govern espanyol.

També et pot interessar

Comentaris